Owsiana Ryba

Owsiana Ryba
Ryba owsiana jest pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Na 5,84 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Mieszanka filetów z dorsza, szybko gotowanego owsa, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pistacja Crusted Fish, Ryba Dorszowa Z Czosnkiem, oraz Ryba Smażona Z Orzechami.

Instrukcje

1
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W misce ubij razem jajko i mleko. Filety z dorsza zalać mąką, nadmiar potrząsnąć. Dorsza zanurzyć w mieszaninie jajecznej; pozostawić nadmiar do kapania. Dorsza polać owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DorszDorsz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
MlekoMleko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Ryby układamy pojedynczo na rozgrzanym oleju; smażymy około 2 i pół minuty, następnie odwracamy i smażymy jeszcze około 2 i pół minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wyjąć na papierowe ręczniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia55
Magazyn