Owocowy Dressing Z Dzikiego Ryżu
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Owocowy Dziki Ryż Dressing może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, mieszanka ryżu, morele i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Owocowy Dziki Ryż Pilaf, Owocowy ryż biały i dziki, oraz Owocowa Sałatka Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Przenieść do dużej miski i puch widelcem. Odstawić.
Umieść kostki chleba na patelni o dużych brzegach i tosty w temperaturze 325 przez 20 minut lub do wyschnięcia. Odstawić.
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i jest dobrze rumiane; odcedzić.
Podsmażyć cebulę i seler na maśle na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Połączyć ryż, chleb, kiełbasa, smażone warzywa, suszone owoce, pietruszka, sól,i pieprz w dużej misce; wrzucić dobrze.
Mżawka bulion równomiernie na sosie. Dobrze rzucaj.
Przenieść opatrunek do lekko nasmarowanego 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 375 przez 20 minut. Odkryć i piec 25 do 30 więcej minut lub aż rumiane.