Owocowe i orzechowe batony świąteczne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj świąteczne batony z owocami i orzechami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 45 i kosztuje 22 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, jajka, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Listwy mocujące daty i nakrętki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarożek, masło, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać mąkę i sodę oczyszczoną; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Piekarnik rozgrzać do 163°. linia 13x9-calowy patelnia z folią, z końcami folii rozciągających się po bokach. Spryskać sprayem do gotowania.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta 15x11 cali; naciśnij na dno i 1 cal w górę boków przygotowanej patelni. Nakłuć dno skorupy w kilku miejscach widelcem.
Wymieszać słodzone mleko skondensowane i jajka do wymieszania; wlać do skorupy. Doprawić pozostałymi składnikami.
Piec 20 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć deser z patelni przed cięciem na pręty.