Owocowe Ciasto Migdałowe
Owocowe ciasto migdałowe może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jajek, migdałów, soku jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Krem Migdałowy Z Owocami, Ciasto z owocami i orzechami, oraz Ciasto Serowe Z Owocami Bez Pieczenia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie spryskać dno i bok 8-lub 9-calowej okrągłej patelni tortowej sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy.
Umieścić jagody w średniej misce. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać konfitury i sok jabłkowy do wrzenia, często mieszając.
Wlać jagody; wrzucić jagody, aż pokryte mieszaniną konserw.
Delikatnie odetnij kopułę od góry ciasta, używając ząbkowanego noża, aby uzyskać najwyższy poziom. Na talerzu serwowania, miejsce ciasto, pokrojone stronie w dół. Ułóż jagody na cieście; skrop syropem pozostałym w misce.
Posypać pokrojonymi migdałami. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.