Jeśli masz w pobliżu 15 minut do spędzenia w kuchni owocowa Zielona sałatka może być spektakularna bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 16. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka cukru, szwajcarskiego sera, jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Owocowa Zielona sałatka dla 2, Owocowa Zielona Sałatka, oraz Owocowa Zielona sałatka z dressingiem miodowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W słoiku z obcisłą pokrywką połącz pierwsze sześć składników; dobrze wstrząśnij. W dużej misce połącz pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Maison De la Villette Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Maison de la Villette Chardonnay
Piękny złoty kolor z subtelnym nosem białych kwiatów i cytrusów. Orzeźwiające i złożone białe wino z cytrynowym ciastem, świeżymi zapachami bananów i gruszek, a następnie prażonymi nutami praliny, wanilii i kandyzowanych kasztanów. Idealne podawane samodzielnie jako aperitif lub z owocami morza, grillowanymi rybami i sałatkami.Po 10-12 dniach fermentacji z dębem francuskim i amerykańskim następuje miękkie 6-miesięczne dojrzewanie na naturalnych kłamstwach wina. Około połowa końcowej mieszanki kończy fermentację jabłkowo-mlekową, co pozwala zachować naturalną kwasowość. Wczesne butelkowanie pozwala uchwycić świeżość i podstawowe smaki.