Owocowa Forma Żelatynowa

Owocowa Forma Żelatynowa
Owocowa forma żelatynowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 204 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ananasy, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Forma Żelatynowa Ajerkoniaku, Wakacyjna Forma Żelatynowa, oraz Morelowa Forma Żelatynowa.

Instrukcje

1
Mgiełka 10-calowa dekoracyjna forma lub patelnia Bundt z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
W dużej misce wymieszaj żelatynę truskawkową z 2 szklankami wrzącej wody; wymieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Truskawkowymżelatyna O Smaku Truskawkowym
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj ananasa z sokami, bananami i truskawkami. W małej misce wymieszaj 2 łyżki. wrząca woda z gładką żelatyną; wymieszać do rozpuszczenia. Wymieszać do mieszanki truskawkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
TruskawkiTruskawki
AnanasAnanas
BananBanan
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać połowę mieszanki do formy; schłodzić do jędrności, około 2 godzin. Pozostaw drugą połowę mieszanki w misce w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gdy schłodzona mieszanina utwardzi się, złóż kwaśną śmietanę do pozostałej mieszaniny i ostrożnie wlej do schłodzonej mieszaniny. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 3 godziny. Gdy będziesz gotowy do podania, umieść talerz nad formą, odwróć i dotknij patelni delikatnie, aż żelatyna wypadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn