Owoce zanurzone w czekoladzie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać owoce zanurzone w czekoladzie spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, agrest, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to suche owoce ladoo lub suche owoce laddu, jak zrobić suche owoce ladoo, Bloczki czekoladowe z owocami i orzechami, oraz Czekolada Pavlova z zimowymi owocami.
Instrukcje
Odciągnij papierowe liście każdego agrestu, aby odsłonić okrągłe pomarańczowe owoce. Pozostaw łodygi i łuski na truskawkach. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym.
Przenieść do miski żaroodpornej.
Umieścić na rondlu z ledwo gotującej się wody i stopić, mieszając od czasu do czasu.
Czekoladę wyjąć z rondla.
Trzymając owoce za łodygi, zanurz każdy owoc w czekoladzie i umieść na tacy. Pracuj szybko, ponieważ czekolada nie trwa długo.
Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;