Owoce z dressingiem miodowo-imbirowym

Owoce z dressingiem miodowo-imbirowym
Owoce z dressingiem miodowo-imbirowym to bezglutenowy, laktoowo-wegetariański i podstawowy dodatek do dań. Z tego przepisu wychodzi 8 porcji zawierających 104 kalorie, 2 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga jagód, mielonego imbiru, miodu i truskawek. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 42%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również: Sałatka owocowa z dressingiem miodowo-imbirowo-limonkowym, Sałatka z tęczowych owoców i szpinaku z dressingiem miodowo-imbirowo-limonkowym i Owoce miodowo-imbirowe.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, w małej misce wymieszaj pięć pierwszych składników, aż uzyskasz gładkość. W dużej misce połącz kantalupę, winogrona, truskawki i jagody; łyżką do miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Z Fasoli AzjatyckiejPasta Z Fasoli Azjatyckiej
1 Litr Beztłuszczowego Mrożonego Jogurtu, Zmiękczonego1 Litr Beztłuszczowego Mrożonego Jogurtu, Zmiękczonego
KantalupaKantalupa
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-ReggianoOkoło 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
Dodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do DekoracjiDodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do Dekoracji
2
Skropić dressingiem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn