Owoce morza Ragù z Cavatappi
Owoce morza ragù z Cavatappi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz krewetki, oliwa z oliwek, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cavatappi Pomodoro, Cavatappi i Chard, oraz Południowo-Zachodnia Cavatappi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i pieprz; przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut lub aż ciecz prawie odparuje. Wymieszać pomidory, 2 łyżki natki pietruszki i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Dodaj małże. Przykryć i gotować 2 protokół. Wymieszać krewetki i ryby. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; gotować 2 protokół.
Dodać wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż małże otwarte. Wyrzucić nieotwarte pociski.
Dodać 1 łyżkę oleju i makaron; wrzucić do herbu.
Posypać 1 łyżką natki pietruszki.