Owoce Morza Popijane Piwem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Owoce morza poobijane piwem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 253 kalorie, 20g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, sól, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Beer Battered Cod, Dorsz Po Piwku, oraz Beer Battered Cod.
Instrukcje
Rozgrzać olej (1 1/2 cala) w ciężkim rondlu lub frytkownicy do 177°. lekko płaszcz ryby z 3 do 4 łyżki Bisquick mix.
Pozostałe składniki wymieszać ręcznym trzepaczem do uzyskania gładkiej konsystencji. (Jeśli ciasto jest zbyt gęste, mieszaj dodatkowe piwo, 1 łyżkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.) Zanurzyć ryby w cieście, pozwalając nadmiar kapać do miski.
Smażyć rybę około 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić.
Podawać na gorąco i w razie potrzeby z sosem tatarskim.