Owoce Morza Moccequa

Owoce Morza Moccequa
Owoce morza Moccequa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 60g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.95 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zieloną cebulę, długie, ryby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*, oraz Prawne Owoce morza pieczone przegrzebki - można zrobić te przegrzebki z prawnych owoców morza z naszych.

Instrukcje

1
Wrzucić ryby i krewetki wraz z solą i pieprzem do smaku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Rozgrzać olej dende na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodać czosnek i kontynuować gotowanie, aż cebula zmieni kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
4
Wymieszać pomidora i gotować przez 5 minut, następnie wymieszać czerwoną i ostrą paprykę; kontynuować gotowanie, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Wlać wywar rybny, kolendrę, zieloną cebulę, liście laurowe i ostry sos. Gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Stado RybStado Ryb
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
6
Wlać mleko kokosowe, a następnie wymieszać z rybą. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie jędrna i nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Podawać natychmiast
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn