Owoce morza i warzywa z ryżem

Owoce morza i warzywa z ryżem
Owoce morza i warzywa z ryżem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, filety z dorsza, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry Owoce morza i warzywa na ryżu, Majonez kaparowy (do owoców morza lub warzyw), oraz Owoce morza "kto potrzebuje ryżu" Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać grzyby i bulion do wrzenia. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem ryżu i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KolendraKolendra
BulionBulion
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 5 do 7 minut lub aż krewetki są różowe i firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
3
Tymczasem gotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać kolendrę do mieszanki owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Owoce MorzaOwoce Morza
RyżRyż
4
Podawać w miseczkach nad ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn