Owoce morza Gumbo jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 48g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ryż, mięso z raków i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Owoce Morza Gumbo, Owoce Morza Gumbo, oraz Owoce Morza Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni lub garnku na średnim ogniu. Wymieszać z mąką; gotować, aż będzie gładka i przyciemniona do koloru grosza). Wymieszać kolejne 11 składników (tymianek-czosnek) i gotować, aż warzywa będą miękkie ( około 20-30 minut - moja okra była jeszcze zamrożona, gdy dodałem go, więc prawdopodobnie trwało to trochę dłużej niż gdybym użył świeżej lub rozmrożonej okra).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ketmia Jadalna (okra)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia i niech gotować przez co najmniej 30 minut-zrobiłem tę część daleko do przodu, więc mój chłodzony przez ponad hour.In duży garnek zupa przynieść rosół z kurczaka, sok z małży i zastrzeżone muszle krewetek (nie zapomnij muszli-dodają dużo smaku) do wrzenia, a następnie gotować przez 10 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usunąć pociski i wyrzucić.Wymieszać mieszankę warzywną do bulionu i gotować, aż zgęstnieje na średnim ogniu.Mieszać w pomidory, owoce morza (ostrygi-krewetki) i dusić 20-30 minut -- ale to może być utrzymywane w cieple na bardzo małym ogniu (trzymałem moje ciepłe przez ponad godzinę i to było wspaniałe).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(zalecany: Sos A1)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Podawać na ryżu i posypać zieloną cebulą, w razie potrzeby.
Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Neboan Albarino z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.