Owoce morza Antipasto alla Venezia

Owoce morza Antipasto alla Venezia
Owoce morza Antipasto alla Venezia wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać małże, płatki chili, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*.

Instrukcje

1
Przynieś wodę 6 quarts do wrzenia i skonfiguruj kąpiel lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
2
Gotuj krewetki przez 1 1/2 minuty i zanurz się w lodowej kąpieli. Gotować kalmary 1 minutę i zrobić to samo. Gotować homara przez 8 minut, a następnie schłodzić w kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
Na dużej patelni saute umieścić małże i małże z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i para, usuwając każdy skorupiak, gdy otwiera się, aż wszystkie zostaną zrobione. Należy wyrzucić te skorupiaki, które się nie otwierają. Zachowując każdy otwarty skorupiak oddzielnie, Ubierz każdy indywidualnie z 1 do 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, odrobiną soku z cytryny, szczyptą chilli i 1 do 2 łyżkami natki pietruszki. Zrób to samo z mięsem kraba. Ułóż wszystkie owoce morza na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
CrabmeatCrabmeat
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn