Owoce morza Antipasto alla Venezia

Owoce morza Antipasto alla Venezia
Owoce morza Antipasto alla Venezia wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać małże, płatki chili, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*.

Instrukcje

1
Przynieś wodę 6 quarts do wrzenia i skonfiguruj kąpiel lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
2
Gotuj krewetki przez 1 1/2 minuty i zanurz się w lodowej kąpieli. Gotować kalmary 1 minutę i zrobić to samo. Gotować homara przez 8 minut, a następnie schłodzić w kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Na dużej patelni saute umieścić małże i małże z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i para, usuwając każdy skorupiak, gdy otwiera się, aż wszystkie zostaną zrobione. Należy wyrzucić te skorupiaki, które się nie otwierają. Zachowując każdy otwarty skorupiak oddzielnie, Ubierz każdy indywidualnie z 1 do 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, odrobiną soku z cytryny, szczyptą chilli i 1 do 2 łyżkami natki pietruszki. Zrób to samo z mięsem kraba. Ułóż wszystkie owoce morza na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
CrabmeatCrabmeat
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn