Owoce Curry

Owoce Curry
Curry owoc jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka połówek moreli, curry, połówek brzoskwini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorące Owoce Curry, Gorące Owoce Curry, oraz Ciepłe Curry Owocowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić wszystkie owoce, rezerwując 1/2 szklanki każdy z moreli i soku ananasowego. Odstawić sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2
Umieść odsączone owoce w naczyniu do pieczenia o wymiarach 12 x 8 x 2 cali i odstaw
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W średnim rondlu połącz sok, cukier, masło i curry. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż syrop zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Syrop polać owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Łyżka owoców do naczynia służącego za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn