Owijki Z Zieloną Cebulą
Green Onion Wraps to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 12. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz peklowaną wołowinę, twarożek, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Okłady z papryki i cebuli, Indyk & spring onion wraps, oraz Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć łodygi zielonej cebuli, aby pozostała tylko niewielka ilość zieleni.
Złóż plastry peklowanej wołowiny na pół, tworząc Trójkąty.
Rozłóż plastry z równymi ilościami twarogu.
Na serek ułożyć zieloną cebulę.
Zwijamy plastry peklowanej wołowiny tak, aby zielone łodygi cebuli lekko wystawały.