Owijki Do Pierogów
Opakowania na pierogi mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 52. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Owijki Z Melonem I Szynką, Pikle Pikle Wrappers, oraz Krewetki w owijkach Wonton.
Instrukcje
Aby zrobić ciasto w mikserze elektrycznym, umieść mąkę w misce roboczej miksera i powoli wymieszaj we wrzącej wodzie z hakiem do ciasta, a następnie dodaj zimną wodę, aby uformować ciasto.
Przełożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać przez dodatkowe 5 minut ręcznie lub do momentu, gdy będzie miękkie i gładkie. Podziel ciasto na pół, a następnie rozwałkuj na 2 cylindry (o średnicy około 1 cala). Przykryj cylindry folią i pozostaw na 30 minut.Alternatywnie, aby zrobić ciasto ręcznie, umieść mąkę w dużej misce i powoli mieszaj we wrzącej wodzie. Następnie dodaj zimną wodę i wymieszaj, aż dobrze się połączą. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać przez 10 minut lub do momentu, aż ciasto będzie miękkie i gładkie. Podziel ciasto na pół, a następnie rozwałkuj na 2 cylindry (o średnicy około 1 cala). Przykryj cylindry folią i pozostaw na 30 minut.
Użyj ostrego noża, aby przeciąć każdy z cylindrów na 26 naboi, a gdy nie pracujesz z nimi, przykryj je folią, aby nie wyschły.
Rzuć każdą rundę w piłkę. Następnie na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, spłaszczyć każdą kulkę w 3-calowy szeroki dysk, najpierw dłonią, a następnie za pomocą mini wałka do ciasta i pracy w ruchu kołowym. Opakowania będą przechowywać w lodówce owinięte w folię foliową przez okres do 2 dni.
Przedruk za zgodą Feeding the Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipe By Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC