Owijka Santa Fe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zawijać Santa Fe. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser ricotta, serek śmietankowy, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Santa Fe Chicken Sałatka Wrap, Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, oraz Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 5 składników w robocie kuchennym lub blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj feta, czarna fasola, kolendra, i sos; PULS 4 lub 5 razy lub aż połączone.
Rozłóż 1 1/2 mieszanki fasoli na każdej tortilli; top każdy z 1/3 szklanki sałaty. Podziel jicamę i pozostałe składniki równomiernie między tortille; zwiń.
Przeciąć każdą owijkę na pół po przekątnej.