Over-the-Top hamburgery z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Over-the-Top hamburgery z indyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, pomidora, awokado i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać awokado haas, można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Z Indyka, Najlepsze Burgery Z Indyka, oraz Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać mielonego indyka, jalapeo i szalotka, aż dobrze połączone. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i kształtować paszteciki. Doprawić paszteciki solą i pieprzem po obu stronach.
Grill paszteciki na średnim ogniu, obracając raz, aż gotowane przez całą drogę, o 4 protokół z każdej strony. Kłaść bułki, pokrojone bokiem w dół, na grillu do tostów lekko.
Zamontuj hamburgery na bułkach z serem i plasterkami awokado.
Dodać świeże pomidory, sałatę i cebulę i musztardę, majonez i ketchup, w razie potrzeby.