Osty Swordfish Kabobs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj pikantne Kaboby z miecznika. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 35g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, imbir, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Teriyaki Swordfish Kabobs, Miecznik Krewetka Kabobs, oraz Miecznik Kabobs z glazurą balsamiczną.
Instrukcje
Połącz pierwsze 12 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę. Uszczelnić i marynować w lodówce 30 minut, obracając raz.
Wyjąć rybę z worka; wyrzucić marynatę. Nawlecz ryby, zieloną cebulę i paprykę na przemian na każdym z 4 (10-calowych) szaszłyków.
Umieść na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku