Ostrygi Zapiekane I
Ostrygi zapiekane i wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, mleko, ostrygi shucked, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ostrygi Zapiekane, Ostrygi Zapiekane, oraz Ostrygi Zapiekane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Masło płytkie naczynie do pieczenia.
Połączyć bułkę tartą i okruchy krakersów, wymieszać z roztopionym masłem.
Umieść cienką warstwę mieszaniny okruchów na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Warstw ostrygi na okruchy i posypać solą i pieprzem do smaku.
Na wierzch wlać 2 łyżki płynu do ostryg i 1 łyżkę mleka. Powtórz, a następnie przykryj górną warstwę pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 30 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.