Ostrygi Z Grilla

Ostrygi Z Grilla
Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 28 centów za porcję spada twój budżet, grillowane ostrygi mogą być super bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz szampana mignonette, SOS maślany bazyliowo-czosnkowy, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ostrygi Z Grilla, Ostrygi Z Grilla, oraz Grillowane Ostrygi Z Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi szorować pod bieżącą wodą; wyrzucić te, które są otwarte i nie zamykać w ciągu kilku sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
WodaWoda
2
Ostrygi grillowe na dużym ogniu (od 400 do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
około 5 minut, aż muszle lekko się otworzą. Pry off top shell, używając rękawic kuchennych, aby chronić ręce przed gorącymi muszlami i cieczą. Odrzuć górną skorupę i poluzuj mięso z dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
4
Umieścić na tacy i podawać natychmiast z ostrym sosem, Mignonette szampana i sosem maślanym Bazyliowo-czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
SzampanSzampan
Ostry SosOstry Sos
BazyliaBazylia
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn