Ostrygi surowe z dwoma sosami

Ostrygi surowe z dwoma sosami
Ostrygi surowe z dwoma sosami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz szalotki, kolendra, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Ostrygi z dwoma sosami, Raw Power Bowls, oraz Brownies Z Surowych Nasion Konopi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki razem w małej misce. Doprawić solą do smaku. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W przypadku smaków imbirowo-limonkowych: w średnim rondlu połącz sok, czosnek, imbir i miód i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć o połowę i odstawić do ostygnięcia. Obrać limonki i julienned Skórki. Oddzielić ciało na segmenty. Gdy syrop ostygnie do temperatury pokojowej, dodać szalotki, kolendry, segmenty wapna, i skórki. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przelać do niereaktywnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać w temperaturze pokojowej na ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn