Ostrygi surowe z dwoma sosami
Ostrygi surowe z dwoma sosami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz szalotki, kolendra, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Ostrygi z dwoma sosami, Raw Power Bowls, oraz Brownies Z Surowych Nasion Konopi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki razem w małej misce. Doprawić solą do smaku. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
W przypadku smaków imbirowo-limonkowych: w średnim rondlu połącz sok, czosnek, imbir i miód i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć o połowę i odstawić do ostygnięcia. Obrać limonki i julienned Skórki. Oddzielić ciało na segmenty. Gdy syrop ostygnie do temperatury pokojowej, dodać szalotki, kolendry, segmenty wapna, i skórki. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przelać do niereaktywnej miski.
Podawać w temperaturze pokojowej na ostrygi.