Ostrygi surowe na pół muszli z Mignonetką ogórkową

Ostrygi surowe na pół muszli z Mignonetką ogórkową
Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ogórek hothouse, sok z cytryny, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi na pół skorupki z ogórkiem-Sake Mignonette, Ostrygi na pół muszli z różową Mignonetką, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od shucking ostrygi. Znajdź trwałą, grubą tkaninę i złóż ją kilka razy, aby stworzyć kwadrat; to ustabilizuje ostrygi podczas ich wyrzucania, a także ochroni dłoń. Używając ręcznika jako rękawicy, mocno przytrzymaj ostrygę na płaskiej powierzchni. Włóż końcówkę noża do ostryg między połówki skorupy i przerabiaj ją wokół 1 boku na drugą, gdy ją otworzysz. Za pomocą noża odetnij mięśnie od góry, płaskiej skorupy, zgnij skorupę z powrotem i wyrzuć ją. Uruchom nóż pod ostrygą, aby go całkowicie odłączyć, ale pozostaw go w skorupie (uważaj, aby nie przeciąć samego mięsa). Ostrygi Nestle w łóżku kruszonego lodu lub mokrej soli kamiennej, aby utrzymać je stabilne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Podawać natychmiast.
1
W małej misce, połączyć ocet winny ryżowy, szalotki, imbir, ogórek, cukier i czarny pieprz; mieszanie widelcem. Przykryj i schładzaj przez co najmniej 1 godzinę lub do dnia przed planowanym podaniem, aby smaki się połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać z surowymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1
Składniki wymieszać w blenderze do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn