Ostrygi Rockefeller jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, sos pieprzowy dash, trybula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do ostryg: rozpuścić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podsmaż czosnek na 2 protokół zaparzać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
3
Bułkę tartą umieścić w misce i dodać połowę masła czosnkowego, odstawić. Do pozostałego masła czosnkowego na patelni, dodać szalotki i szpinak, gotować 3 minut, aż szpinak zwiędnie. Rozpalić patelnię z Pernod. Doprawić solą i pieprzem, dodać szczyptę sosu z czerwonej papryki. Pozostawić mieszaninę do gotowania na kilka minut. Bułkę tartą wymieszać z oliwą z oliwek, parmezanem i trybulą, doprawić solą i pieprzem. Łyżka 1 czubata łyżeczka mieszanki szpinaku na każdej ostrydze, a następnie łyżka mieszanki okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Masło Czosnkowe
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Trybula
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Pernod
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać patelnię solą kamienną. Ułożyć ostrygi w soli, aby je ustabilizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w rozgrzanym piekarniku 450 stopni F przez 10 do 15 minut, aż złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać z cytryną i sosem z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
7
Do sosu: w małej misce ubij wszystkie składniki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem z ostrygami.