Ostrygi Rockefeller

Ostrygi Rockefeller
Jeśli 1,15 zł za porcję spada twój budżet, ostrygi mogą być super pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 3G białka, oraz 35 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól kamienna, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. napełnij 4 puszki ciasta lub ciasta (lub naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić ostrygi) solą kamienną, ale nie więcej niż w połowie pełną (użyj tylko tyle soli, aby ostrygi nie kołysały się tam iz powrotem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść puszki w piekarniku na krótko do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Podsmażyć szalotki, seler, i pietruszka w 4 łyżki masła w ciężkiej patelni przez około 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj szpinak na patelni i pozwól mu więdnąć na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Mieszankę szpinakową wlać do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj pozostałe masło, bułka tarta, sos Worcestershire, sól, papryka, i Pernod lub Anisette. Zmiksować na minutę ze średnią prędkością. Na wierzchu każdej ostrygi, w zależności od wielkości ostrygi, od około 1 łyżeczki do 1 łyżki mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
PernodPernod
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wyjąć puszki z piekarnika i osadzić ostrygi mocno w gorącej soli. Powrót patelnie do piekarnika i piec przez około 4 protokół, lub aż masło jest stopiony i szpinak jest lekko rumiane na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Ostrygi podawać bezpośrednio w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn