Jeśli 1,15 zł za porcję spada twój budżet, ostrygi mogą być super pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 3G białka, oraz 35 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól kamienna, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. napełnij 4 puszki ciasta lub ciasta (lub naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić ostrygi) solą kamienną, ale nie więcej niż w połowie pełną (użyj tylko tyle soli, aby ostrygi nie kołysały się tam iz powrotem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść puszki w piekarniku na krótko do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Podsmażyć szalotki, seler, i pietruszka w 4 łyżki masła w ciężkiej patelni przez około 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj szpinak na patelni i pozwól mu więdnąć na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Mieszankę szpinakową wlać do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj pozostałe masło, bułka tarta, sos Worcestershire, sól, papryka, i Pernod lub Anisette. Zmiksować na minutę ze średnią prędkością. Na wierzchu każdej ostrygi, w zależności od wielkości ostrygi, od około 1 łyżeczki do 1 łyżki mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Pernod
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wyjąć puszki z piekarnika i osadzić ostrygi mocno w gorącej soli. Powrót patelnie do piekarnika i piec przez około 4 protokół, lub aż masło jest stopiony i szpinak jest lekko rumiane na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala