Ostrygi Rockefeller jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ostrygi, nasiona kopru włoskiego, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 232°. czosnek drobno posiekaj w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Do czosnku dodaj szpinak, rukolę i zieloną cebulę. Proces, za pomocą włączania/wyłączania, aż mieszanina zostanie drobno posiekana.
Połącz masło, bułkę tartą, Pernod, koper włoski i ostry sos w procesorze. Proces aż do dobrze wymieszane. Zwrócić mieszaninę szpinaku do procesora. Proces, za pomocą włączania/wyłączania, tylko do mieszania mieszanin. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Ostry Sos
Szpinak
Masło
Koper Włoski
Pernod
5
Posypać solą kamienną na dużą blachę do pieczenia na Głębokość 1/2 cala. Ułóż ostrygi w pół muszli na szczycie soli kamiennej. Każdą ostrygę polać 1 łyżką mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Kamienna
Ostrygi
Szpinak
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
7
Piec, aż mieszanina szpinaku brązowieje na górze, o 8 protokół.