Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia

Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 276 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, korzeń selera, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia, Ostrygi Pieczone, oraz Ostrygi Nadziewane Pieczone.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ostrygi wyłuskać i odcedzić, oszczędzając Likier ostrygowy na sos i górne muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
W niekorozyjnym rondlu dodaj likier ostrygowy, 8 uncji ciężkiej śmietany, nasiona selera, liście laurowe, pietruszkę, skórkę z cytryny i sok. Doprowadzić do wrzenia i niech zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Przecedzić przez cienkie sito i powrócić mieszaninę śmietany do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodać drobno pokrojony seler i szynkę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Dodaj czarny pieprz i sprawdź, czy jest słony, ponieważ szynka doda dużo soli do mieszaniny. Jeśli jest zbyt słony, (szynki różnią się słonością) dodaj trochę więcej śmietany. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Odcedzić korzeń selera, a w innym rondlu dodać korzeń selera. Przykryć świeżą, osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości i odcedzić. W robocie kuchennym dodaj korzeń selera, masło i pozostałą śmietanę oraz puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
9
Umieść 1/2 łyżeczki puree z korzenia selera w każdej z muszli ostryg, top z ostryg, i łyżką kremu z szynki selera na ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
10
Umieść wypełnione ostrygi na dnie soli morskiej na patelni i piecz w piekarniku przez około 5 minut lub do zarumienienia i bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Serwuj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn