Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 276 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, korzeń selera, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia, Ostrygi Pieczone, oraz Ostrygi Nadziewane Pieczone.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ostrygi wyłuskać i odcedzić, oszczędzając Likier ostrygowy na sos i górne muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
(zalecany: Sos A1)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
W niekorozyjnym rondlu dodaj likier ostrygowy, 8 uncji ciężkiej śmietany, nasiona selera, liście laurowe, pietruszkę, skórkę z cytryny i sok. Doprowadzić do wrzenia i niech zmniejszyć o 1/
Przecedzić przez cienkie sito i powrócić mieszaninę śmietany do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodać drobno pokrojony seler i szynkę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Dodaj czarny pieprz i sprawdź, czy jest słony, ponieważ szynka doda dużo soli do mieszaniny. Jeśli jest zbyt słony, (szynki różnią się słonością) dodaj trochę więcej śmietany. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Odcedzić korzeń selera, a w innym rondlu dodać korzeń selera. Przykryć świeżą, osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości i odcedzić. W robocie kuchennym dodaj korzeń selera, masło i pozostałą śmietanę oraz puree.