Ostrygi pieczone z bułką tartą czosnkową
Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka ostryg, pernod, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ostrygi pieczone z bułką tartą z masłem czosnkowym, Ostrygi Pieczone Z Maślaną Bułką Tartą, oraz Pieczone ostrygi z Pancettanem i bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bułkę tartą w małej misce. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać w czosnku i Pernod, w razie potrzeby.
Na bułkę tartą wlać mieszaninę masła; wymieszać do połączenia.
Umieść ostrygi w skorupkach na dużej blasze do pieczenia.
Posypać bułką tartą. Broil aż okruchy są złote, o 3 protokół.
Ostrygi w muszlach przełożyć na talerze.
Podawać z cytrynowymi klinami.