Ostrygi phyllo Crisp z Remoulade

Ostrygi phyllo Crisp z Remoulade
Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, szczypiorku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Smażone ostrygi z pikantną Rémoulade, Smażone ostrygi z sosem pomidorowo-Remoulade, oraz Crisp Phyllo-toped Salmon Pot Pie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij skorupkę z jajka i posiekaj ją lub przeprowadź przez duże otwory tarki pudełkowej. Ubić creme fraiche na średnie szczyty i dodać jajko, szczypiorek, kapary i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Creme FraicheCreme Fraiche
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1
Wymieszaj wodę z mąką tempura i przechowuj w lodówce. Odstawić ostrygi. Połowę muszli należy zarezerwować do prezentacji i wyczyścić. Na czystej powierzchni roboczej ułóż rozdrobnione phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Rozgrzej olej roślinny w średniej wielkości garnku do 350 stopni F. (aby sprawdzić bez termometru, Wrzuć niewielką ilość ciasta tempura do oleju-powinien szybko wypłynąć na powierzchnię.) Wyreguluj palnik, aby utrzymać stałą temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Pracując z 1 ostrygą na raz, zanurz w mące, zanurz w mieszance tempury, a następnie przetocz w rozdrobnionym filo, aby całkowicie przykryć. Ostrygi smażyć, obracając je od czasu do czasu widelcem, aż lekko się zarumienią. Używając łyżeczki, przełóż je na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Na tacy wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie ostrygi, uformuj łóżko z soli kamiennej, ziaren pieprzu i wodorostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
5
Oczyszczone muszle umieścić na tacy, łyżkę remoulade do każdego z nich, a na wierzchu ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn