Ostrygi Malibu Mateusza
Ostrygi Malibu Mateusza wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 24 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, smażone paluszki ziemniaczane, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ostrygi Malibu Mateusza, Matthew zdrowe niskotłuszczowe Wegańskie muffinki z marchwi, oraz Malibu Sunset.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej. Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Ostrygi przeciąć i odstawić do lodówki lub na lodzie, trzymając je w skorupce.
W małej misce, połączyć majonez, biały ocet, parmezan, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku, cayenne, i biały pieprz. Wymieszać, aby połączyć, a następnie wymieszać smażone paluszki ziemniaczane.
W małej patelni saute dodać oliwę z oliwek i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać paprykę i czerwoną cebulę i saute 3 protokół, a następnie dodać szpinak i pozostawić do zwiędnięcia. Dostosuj przyprawę do smaku.
Top każdej ostrygi z mieszaniną szpinaku, dzieląc równomiernie, a następnie zrobić to samo z mieszaniną majonezu. Top z havarti i umieścić na blasze wyłożonej warstwą soli kamiennej. Piec w piekarniku, aż ser jest bąbelkowy i ostrygi są po prostu rozgrzane przez, 5 do 6 minut.
Pozostaw na tyle chłodny, aby obsłużyć, a następnie podawać od razu.