Ostrygi Kreolskie
Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 62 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka karczochy, śmietana, gumbo file, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ostrygi, 6 ostryg, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
Karczochy obrać i oczyścić. Odstawić w zimnej wodzie do przykrycia sokiem z cytryny.
W ciężkim rondlu zmniejsz krem o połowę na umiarkowanym ogniu. Podczas gdy śmietana zmniejsza się, gotować karczochy w osolonej wrzącej wodzie do miękkości.
Odcedź Likier ostrygowy do zredukowanej śmietany i zmniejsz mieszaninę o jedną trzecią do około 2 filiżanek.
Dodaj cayenne. Ostrygi zalać kremem przez 3 minuty.
Off ciepła, wymieszać w pilniku gumbo proszku lub dodać szczyptę do każdej porcji przy stole.
Dokładnie osuszyć karczochy i ułożyć na rozgrzanym głębokim talerzu.
Ostrygi i śmietanę polać karczochami.
Podawać w podgrzewanych talerzach zupy.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;