Oyster i Wild Rice Bisque wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 90 centów za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 2 bekony, sok z małży, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu Oyster, Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami, oraz Oyster Bisque są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu 6 minut lub do chrupkości. Wymieszać cebulę; przykryć i gotować 8 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ostrygi przecedzić przez sito na misce. Ostrygi rezerwy; dodać ostrygi płyn do patelni.
Dodaj mieszankę soku z małży, bulion i liść laurowy na patelnię. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (o 6 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
Liście Laurowe
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać z ryżem, mlekiem, pół na pół, solą i pieprzem. Przykryć i dusić 10 minut. Wymieszać zarezerwowane ostrygi; gotować 5 minut lub aż krawędzie ostryg zwijają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Ostrygi
Pieprz
Mleko
Ryż
Sól
6
W razie potrzeby posypać posiekaną natką pietruszki.