Ostrygi Grillowane
Ostrygi grillowane wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, kolendra, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ostrygi Grillowane, Ostrygi Grillowane, oraz Ostrygi Grillowane.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać sos chili, sos ostrygowy, sok z cytryny, i kolendry.
Aby łuskać każdą ostrygę, umieść skorupę, ściśniętą bokiem w dół, na ciężkim ręczniku. Chwyć zakrzywiony koniec skorupy ręcznikiem i przytrzymaj poziom ostryg. Mocno włóż nóż do ostryg do zawiasu na wąskim końcu ostrygi między górną i dolną skorupą; przekręć, aby otworzyć. Przesuń nóż oyster wzdłuż spodu górnej skorupy, aby przeciąć mięsień przywodzący i wolną ostrygę.
Usuń górną powłokę. Wsunąć nóż pod ostrygę, aby odciąć. Pozostaw w skorupie i odstaw stronę skorupy na tacę.
Łyżka równą porcję mieszanki sosu chili na każdej ostrygi.
Ustaw ostrygi na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, aż soki bubble, o 4 protokół.
Gorące ostrygi podawać w skorupkach.