Ostry Ocet Ananasowy
Pikantny ocet ananasowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, sól koszerna, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak i pasternak "frytki" z ostrym octem, Ostra wołowina i ogórki z czarnym octem, oraz Pikantny bakłażan z sosem z czarnego octu.
Instrukcje
Odetnij wierzchołki z ananasów i wyrzuć je. Dużym nożem odetnij skórkę od ananasów z tak małą ilością ananasa, jak to możliwe.
Włóż skórki do garnka wystarczająco dużego, aby je wygodnie trzymać i wlej wystarczającą ilość wody, aby je pokryć. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż skórka ananasa będzie bardzo miękka, około 30 minut.
W razie potrzeby dodać wodę, aby utrzymać płukanie w zanurzeniu.
W międzyczasie włóż cebulę, oregano, ziarna pieprzu, czosnek, paprykę, ocet i sól do dużego słoika z ciasną pokrywką.
Odcedzić płyn ananasowy nad przyprawami. Jeśli nie ma wystarczającej ilości płynu, aby pokryć składniki, ponownie przykryć ananasa wodą i gotować przez 20 minut. Smak i dodać sól i ocet, jeśli uważasz, że to potrzebuje. Możesz go użyć, gdy tylko ostygnie, ale będzie lepiej, gdy siedzi. Przechowywać w temperaturze pokojowej 1 dzień, a następnie przechowywać w lodówce.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;