Ostre przyprawione paluszki rybne

Ostre przyprawione paluszki rybne
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni, ostre przyprawione paluszki rybne mogą być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. To danie główne ma 517 kalorii, 31g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z limonki, olej słonecznikowy, polenta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Falafelowe ostre paluszki z soczewicy i brokułów, Ostre paluszki Tofu z sosem miodowo-kalamansi, oraz Paluszki Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę pokroić na kawałki około 5 x 10 cm. Osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Mąkę kukurydzianą i polentę wymieszać na talerzu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Dodaj plamiaka i obrócić do płaszcz w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
4
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oleju i Dodać palce plamiaka. Gotować przez 5-8 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć z patelni i osuszyć na papierze kuchennym. Trzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wytrzyj patelnię ręcznikiem kuchennym. Wróć do ognia i dodaj pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać chilli i gotować przez 1 min, następnie zdjąć z ognia i dodać bazylii, soku sojowego i limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Ryż gotować przez 10-12 minut, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
9
Dobrze odcedzić i podawać z paluszkami plamiaka, pikantnym sosem, klinami limonki i kilkoma liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Klin WapiennyKlin Wapienny
PlamiakPlamiak
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn