Ostre marynowane szparagi

Ostre marynowane szparagi
Ostre marynowane szparagi wymagają około 3 godzin od początku do końca. Za 3,05 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 469 kalorii , 5 g białka i 47 g tłuszczu . 19 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga szparagów, balsamicznego sosu sałatkowego winegret, skórki cytrynowej i soli koszernej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 90% , to danie jest spektakularne. Spróbuj marynowanego kurczaka w marynowanej limonce z domową salsą arbuzową , pikantną sałatką ze szpinaku oraz makaronem z zielonym groszkiem i pesto jalapeño, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zagotuj w dużym garnku osoloną wodę. Blanszuj szparagi aż do miękkości, około 1 minuty. Zanurz się w misce z zimną wodą, aby ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Cheddar Pokroić W KostkęCheddar Pokroić W Kostkę
2
Odcedź szparagi i umieść je w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Wlać winegret i zamknąć torebkę. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, od czasu do czasu obracając torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4
Tuż przed podaniem odcedzić szparagi, zachowując winegret. Ułóż na talerzu i posyp skórką z cytryny, natką pietruszki, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Pęczki Włoskiej Pietruszki, Z Grubsza Posiekane, Aby Otrzymać 1/2 Szklanki2 Pęczki Włoskiej Pietruszki, Z Grubsza Posiekane, Aby Otrzymać 1/2 Szklanki
5
Podawaj zarezerwowany winegret w małym naczyniu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn