Ostre i słone Mango Lassi
Pikantne i słone Mango Lassi jest bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka obfitych kresek pieprzu cayenne, sól koszerna, kefir pełnotłusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi, oraz Mango Lassi - AAM ki Lassi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w blenderze. Blend na wysokiej do gładkiej, około 30 sekund. Smak i dodać więcej pieprzu cayenne w razie potrzeby.
Wlać do dwóch szklanek i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.