Ostre babeczki Cheddar z polewą z kandyzowanych orzechów pekan i lukrem z sera pleśniowo-miodowego

Ostre babeczki Cheddar z polewą z kandyzowanych orzechów pekan i lukrem z sera pleśniowo-miodowego
Ostre babeczki Cheddar z polewą z kandyzowanych orzechów pekan i lukrem z sera pleśniowo-miodowego mogą być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji deserów. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,32 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka, 41 g tłuszczu i łącznie 629 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i kup cheddar, ser, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 30% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Babeczki marchewkowe, cukiniowe z klonem i serkiem śmietankowym Lukier z brązowego cukru zwieńczony kandyzowanymi orzechami pekan, szynką prosciutto, serem pleśniowym i kandyzowanymi orzechami panini oraz sałatką z gruszek, sera pleśniowego i kandyzowanych orzechów pekan .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż formę do babeczek 12 wkładkami. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier granulowany, mleko, masło, proszek do pieczenia, wanilię i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzechy Pekan, Drobno Posiekane Plus 12 Całych Orzechów PekanPrażone Orzechy Pekan, Drobno Posiekane Plus 12 Całych Orzechów Pekan
2 1/2 Szklanki Posiekanego, Wyjątkowo Ostrego Sera Cheddar2 1/2 Szklanki Posiekanego, Wyjątkowo Ostrego Sera Cheddar
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Dodać ser i wymieszać do połączenia. Napełnij papilotki do trzech czwartych ich wysokości i piecz przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Ostudzić. Na każdą ostudzoną babeczkę nałóż łyżkę kandyzowanych orzechów pekan. Następnie posmaruj każdą babeczkę lukrem z miodowym serem pleśniowym. Na koniec udekoruj chrupiącym serem Cheddar i 1 całym kandyzowanym orzechem pekan. Ten przepis został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie testowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych informacji na temat wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
W rondlu wymieszaj brązowy cukier, 1/4 szklanki wody i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Wymieszaj wszystkie orzechy pekan. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, aż cukier całkowicie się zagotuje, od czasu do czasu mieszając. Obserwuj uważnie, ponieważ cukier zagotuje się dość szybko. Gdy mieszanina osiągnie pełne wrzenie, zdejmij z ognia i przełóż do miski, aby ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Usuń całe orzechy pekan i zachowaj do dekoracji. Gdy cukier stanie się lepki i nie będzie zbyt rzadki, nałóż na babeczki kandyzowane orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes świetnie komponują się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Faire La Fete Cremant de Limoux. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Faire La Fete Cremant de Limoux
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn – Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą dań i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką z gruszek, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami schabowymi i musem jabłkowym. Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn