Ostra musztarda miecznik i Karczoch Kabobs

Ostra musztarda miecznik i Karczoch Kabobs
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pikantny musztarda miecznik i Karczoch Kabobs może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sardelę, sól i pieprz, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Osty Swordfish Kabobs, Teriyaki Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać musztardę, sok z cytryny, kapary, anchois, czosnek i 6 łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać kawałki miecznika, i karczochy serca do miski, podrzucając je płaszcz z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
MiecznikMiecznik
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Niech miecznik i karczochy marynować co najmniej 4 godziny, ale przez noc jest lepiej.Ryby i karczochy podzielić równomiernie pomiędzy 8 szaszłyków. Naprzemiennie między karczochem i rybą, gdy nawleczesz wszystko na szaszłyki. Nie pakować razem na kije je szczelnie. Powinny dotykać, ale nie być stłoczone obok swoich sąsiadów.Na każdy szpikulec delikatnie posmaruj pozostałą oliwę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie ułóż szaszłyki na grillu. Chcesz użyć pośredniego ciepła, więc odpowiednio ułóż węgle.Gotować kabobs, obracając je niektóre jak idziesz. Nadal szczotkuj powierzchnię pozostałą oliwą z oliwek, obracając każdy szpikulec, aby zapobiec przyklejaniu się. Miecznik powinien być zwęglony Na zewnątrz i ledwo gotowany przez całą drogę. Około 7 minut w zależności od ciepła grilla. Nie zapominaj, ĹĽe ryby bÄ™dÄ ... nadal gotowaÄ ‡ po wyjĹ " ciu z grilla, wiÄ ™ c nie rozgotowywaä‡. Karczochy powinny również mieć jakieś ładne zwęglone znaki.Przynieś je do stołu. Można je podawać z różnymi przyprawami, takimi jak: plastry cytryny, posiekane zioła, dobry czarny pieprz, ogórek i cebula relish, czosnek aioli, lub po prostu mżawka bardzo dobrej oliwy z oliwek. Grillowany chleb i różnorodne sałatki dopełnią tę imprezę!
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MiecznikMiecznik
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
AioliAioli
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn