Ostra miecznik z chłodnym sosem kokosowo-awokado śmietanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gorącego miecznika z chłodnym sosem kokosowym z awokado. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $7.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 38g białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz nektar z agawy, awokado, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chłodne Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną, Chłodne Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną, oraz Grillowana Miecznik Z Sosem Kokosowym Curry.
Instrukcje
1
Umieść mleko kokosowe, jalapeo, kolendrę, imbir, czosnek, sok z limonki i skórkę, nektar z agawy i oliwę z oliwek w blenderze.PU Puree do gładkości
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić miecznik w płytkim szklanym naczyniu i wlać mieszaninę kokosową na nich, przykryć i przechowywać w lodówce ofr 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Posypka W Kształcie Serca
3
Wytnij arkusz folii aluminiowej o dużej wytrzymałości dla każdego kawałka ryby, aby zamknąć go całkowicie podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
W międzyczasie podgrzej pozostałą marynatę w rondlu, dodaj śmietanę lub pół na pół i awokado. Po ogrzaniu wyłącz kuchenkę i przecier za pomocą miksera zanurzeniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Potrójne, Przycięte
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
11
Służyć: podziel zieleninę na cztery talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
12
Wyjąć rybę z paczek i pokroić w cienkie kawałki. Umieść każdy zestaw plasterków na wierzchu zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
13
Polać sosem na rybę i zieleninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
14
Podawać z ryżem i udekorować pokrojonym w kostkę ogórkiem i dodatkowym sosem z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.