Ostra marchewka z pietruszką i kolendrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj pikantną marchewkę z pietruszką i kolendrą. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odebrać blanszowane migdały, marchew, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrusowa marchewka z pietruszką, Cytryna & Pietruszka Baby Marchew, oraz Marchew w maśle cytrynowo-Pietruszkowym.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni, przykryć marchew i czosnek wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż marchewki będą miękkie, o 10 protokół.
Odcedzić i ostudzić; wyrzucić czosnek.
W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, pietruszka, kolendra, papryka i pokruszony czerwony pieprz. SOS doprawić solą.
Dodaj marchew, wrzucić do herbu i posypać migdały na wierzchu.
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub lekko schłodzone.