Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj pikantnych Empanadas z Czarnej Fasoli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, chili w proszku, Jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostra Czarna Fasola Empanadas, Bananowo-Czarna Fasola Empañadas, oraz Empanadas z indyka i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozmrozić arkusze ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będą łatwe w obsłudze.
2
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub spray z warzyw gotowania sprayu. Jajko i wodę wymieszać widelcem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Gotować wieprzowinę w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż wieprzowina jest dobrze rumiane, mieszając często rozbić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę, zieloną cebulę i czosnek. Gotować do miękkości. Wymieszać sos pomidorowy, kminek, chili w proszku i pokruszony czerwony pieprz na patelni. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem, 1 szklanka fasoli i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)
6
Ochłoń.
7
Rozłóż 1 arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
8
Rolka na prostokąt 16x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Pokroić na 10 (2 1/2 cala) rund. Górna połowa każdej rundy z 1 łyżeczką mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
10
Brzegi ciasta umyć wodą. Złóż i naciśnij krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Umieść empanadas na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałą mieszaniną ciasta i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
12
Posmaruj mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
13
Piec przez 18 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
14
Podawać ze śmietaną, guacamole i pozostałą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
A wine full of character and is both powerful and elegant. Delicate floral aromas over a background of very ripe fruit, oak and truffles. Its tannins have a fruity, meaty structure that evolves into velvety touches of smoke and spices acquired during aging.Ideal with meat, paella, and perfect with creamy cheeses.