Ostateczny łosoś w pergaminie

Ostateczny łosoś w pergaminie
Ostateczny łosoś w pergaminie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 797 kalorii, 45g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,88 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, masło, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś W Pergaminie, Pergaminowy Pieczony Łosoś, oraz Łosoś w pergaminie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść 2 tace w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Aby przygotować łososia i małże: zacznij od przygotowania przyprawy z koprem włoskim i nasionami kolendry oraz solą i pieprzem. Przyprawy Funt w moździerzu i tłucz, lub zmielić z młynkiem do kawy, aż masz szorstki proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
PrzyprawyPrzyprawy
MałżeMałże
KawaKawa
Koper WłoskiKoper Włoski
łosośłosoś
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
W dużej misce wymieszać kuskus, kolendrę, skórkę z cytryny i połowę mieszanki przypraw. Dobrze wymieszać, skropić oliwą z oliwek, następnie równomiernie podzielić na 4 duże kawałki pergaminu (wystarczająco duże, aby stworzyć złożoną kieszeń na łososia). Do kuskusu włożyć 1 kostkę mrożonego kurczaka na każdą porcję. Wierzch wymieszać z kawałkiem łososia, a następnie posypać pozostałą mieszanką przypraw. Wyciśnij sok z cytryny na wierzch każdego kawałka ryby i kuskus, a następnie ustaw 4 małże wokół ryby w każdym opakowaniu. Złóż na pergaminie, aby utworzyć kieszeń i wykończenia papieru, aby kształt serca. Zagniataj krawędzie, pracując od jednego końca do drugiego, aby mocno zabezpieczyć papier, a następnie posmaruj oliwą z oliwek, aby Papier się nie palił. Ostrożnie przenieś kieszenie pergaminowe na gorące tace z arkuszami (prawdopodobnie będziesz musiał umieścić 2 na tacę), a następnie piec w piekarniku przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
KolendraKolendra
KuskusKuskus
MałżeMałże
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PiekarnikPiekarnik
4
Kiedy skończysz, papier będzie nadymać.
5
Pokrój stół nożyczkami, top z masłem curry, a prysznic ze świeżymi posiekanymi szalotki i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
MasłoMasło
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn