Ossobuco z fasolą w stylu toskańskim i Ragoutem z kopru włoskiego

Ossobuco z fasolą w stylu toskańskim i Ragoutem z kopru włoskiego
Ossobuco z fasolą w stylu toskańskim i Ragout kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 14,31 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 106g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 912 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz gałązki szałwii, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Emeril Lagasse ' s Tuscan Kale And White Bean Ragout, Toskański gulasz z białej fasoli i kopru włoskiego z pomarańczą i rozmarynem, oraz Toskański Ragoût Warzywny.

Instrukcje

1
Cielęce golonki opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
2
Posypać lekko solą i pieprzem, i umieścić w jednej warstwie w 12-na 17-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec, uncovered, w 450 regularne lub Piec konwekcyjny, aż trzonki zaczynają brązowieć, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W międzyczasie opłucz i osusz koper włoski. Odciąć łodygi; posiekać tyle pierzastych zielonych liści, Aby 1 łyżka stołowa (rezerwa dla gremolata, PO) i wyrzucić Pozostałe Zielenie i łodygi. Przyciąć i odrzucić koniec korzenia i wszelkie posiniaczone obszary z głowy kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
ZieloniZieloni
5
Pokrój głowę wzdłuż na ćwiartki, a następnie cienko pokrój w poprzek. W misce wymieszaj koper włoski, cebulę, marchew, seler i czosnek z oliwą z oliwek, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Szczypcami obróć Trzpienie. Rozłóż warzywa wokół trzonków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec, aż trzonki są dobrze rumiane i warzywa zaczynają brązowieć, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Dodaj bulion, wino, pasta pomidorowa i szałwia na patelnię; dokładnie wymieszać i zeskrobać rumiane kawałki za darmo. Patelnię szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 1 1/2 do 2 godzin. Zwiększenie temperatury pieca do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Odkryć patelnię i delikatnie wymieszać fasolę w sosie wokół trzonków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Piec, odsłonięty, aż mieszanka fasoli będzie się gotować i lekko zagęścić, 20 do 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Łyżka równych porcji ossobuco i ragout do czterech szerokich, płytkich misek, układając kawałki cielęciny na wierzchu mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Osso BucoOsso Buco
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Posypać równo gremolatą.
14
Dekoruj gałązkami szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
15
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
16
Gremolata. W małej misce wymieszaj 1 łyżkę mielonej pietruszki, 1 łyżkę mielonego kopru włoskiego (patrz Ossobuco, Poprzedni), 1 łyżeczkę startej skórki cytrynowej i 1 ząbek czosnku, obrany i mielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Osso BucoOsso Buco
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn