Osso Buco
Need a dairy free main course? Osso Buco może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 549 kalorii, 50g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, wina, środkowych ciętych goleni cielęcych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.
Instrukcje
Użyj sznurka kuchennego, aby zawiązać golonki cielęce wokół obwodu i doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać je w mące i wstrząsać nadmiarem.
Rozgrzać dużą patelnię saute z 3 łyżkami oliwy z oliwek na dużym ogniu.
Dodać mąki trzonki i brązowy po obu stronach, około 4 minut na stronie.
Połącz rzepę, seler, marchew, perłę cebuli i pomidory na dnie rozgrzanej 5-litrowej powolnej kuchenki.
Na wierzch warzyw ułożyć golonki cielęce.
W małej misce wymieszać bulion z kurczaka, czerwone Wino i włoskie przyprawy.
Wlać do powolnej kuchenki na goleniach cielęcych.
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin.
Odcedzić i usunąć tłuszcz z płynu do gotowania.