Osso Buco

Osso Buco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Osso Buco z wolnym duszeniem. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 44g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 6,77 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, seler, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Osso Buco (Duszone Golonki Cielęce), Golonki cielęce duszone (osso Buco), oraz Wolnoopalacz Wołowy Osso Buco.

Instrukcje

1
Golonki cielęce doprawić solą i pieprzem. Odkurz je mąką, otrząsając nadmiar. Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać 5 goleni cielęcych i gotować na umiarkowanym ogniu, aż bogato rumiane, o 4 protokół z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
3
Przenieś trzonki na patelnię, która jest wystarczająco duża, aby utrzymać je wszystkie w jednej warstwie bez tłoczenia. Powtórz z pozostałymi trzonkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodaj marchew, seler i cebulę na patelni. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać wino i gotować odkryte na dużym ogniu, aż zredukowane do 1/3 szklanki, o 5 protokół. Wymieszać z wodą i koncentratem pomidorowym i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Wlać zawartość patelni nad trzonkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przykryć patelnię folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Przełóż trzonki do piekarnika i duś przez 2 godziny i 45 minut, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Przełożyć trzonki na dużą, obramowaną blachę do pieczenia. Wyrzucić sznurki i przykryć trzonki folią. Zwiększ temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Odcedzić płyn z patelni do dużego rondla, zachowując warzywa. Gotować płyn na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, o 25 protokół. Dodajemy warzywa do sosu i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
W międzyczasie podgrzej golonki cielęce w piekarniku, aż będą gorące, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Przełóż trzonki na talerze, polej sosem na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia56
Magazyn