Osso Buco

Osso Buco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Osso Buco z wolnym duszeniem. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 44g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 6,77 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, seler, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Osso Buco (Duszone Golonki Cielęce), Golonki cielęce duszone (osso Buco), oraz Wolnoopalacz Wołowy Osso Buco.

Instrukcje

1
Golonki cielęce doprawić solą i pieprzem. Odkurz je mąką, otrząsając nadmiar. Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać 5 goleni cielęcych i gotować na umiarkowanym ogniu, aż bogato rumiane, o 4 protokół z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
3
Przenieś trzonki na patelnię, która jest wystarczająco duża, aby utrzymać je wszystkie w jednej warstwie bez tłoczenia. Powtórz z pozostałymi trzonkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodaj marchew, seler i cebulę na patelni. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać wino i gotować odkryte na dużym ogniu, aż zredukowane do 1/3 szklanki, o 5 protokół. Wymieszać z wodą i koncentratem pomidorowym i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Wlać zawartość patelni nad trzonkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przykryć patelnię folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Przełóż trzonki do piekarnika i duś przez 2 godziny i 45 minut, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przełożyć trzonki na dużą, obramowaną blachę do pieczenia. Wyrzucić sznurki i przykryć trzonki folią. Zwiększ temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Odcedzić płyn z patelni do dużego rondla, zachowując warzywa. Gotować płyn na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, o 25 protokół. Dodajemy warzywa do sosu i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
W międzyczasie podgrzej golonki cielęce w piekarniku, aż będą gorące, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Przełóż trzonki na talerze, polej sosem na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia56
Magazyn