Orzotto z zielonymi i białymi szparagami
Orzotto z zielonymi i białymi szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, makaron orzo, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi Orzotto Verde, Wegetariańskie Osso Buco ze szparagami-grzybowym Orzotto, oraz Kuskus Ze Szparagami Zielonymi I Białymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do gotować na wolnym ogniu w rondlu (nie gotować). Trzymaj ciepło.
Podgrzać rondel na średnim i małym ogniu.
Dodać masło i olej; zawirować do herbu.
Dodaj szalotki; gotować 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać orzo; gotować 2 minuty, często mieszając. Wymieszać ze skórką, sokiem, solą i pieprzem.
Dodać 1/2 szklanki wywaru do mieszaniny makaronu; gotować 2 1/2 minut lub aż płyn jest prawie wchłaniany, często mieszając. Zapas 1 szklanki.
Dodawać pozostałą bulion, 1/2 szklanki na raz, mieszając często, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (około 13 minut). Wymieszać pozostałą 1 szklankę bulionu i szparagów; gotować 7 minut lub aż szparagi będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać w połowie sera.
Posypać pozostałym serem i pietruszką.