Orzo ze świeżym groszkiem i miętowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 337 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, groszek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Z łyżeczką wynik 91% to danie jest super. Spróbuj Orzo Z Groszkiem I Miętą, Orzo z Pesto i groszkiem, oraz Orzo i groszek z miętą i skórką cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym i pulsuj, aż będzie prawie gładka. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieścić orzo w dużej misce i połączyć z pesto. Zagnieść groszek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego